Gezondheidsdistricten neemt E-cig beleid – Columbia Basin Herald: News

Het auditoraat vertelde wetgevers woensdag dat het verslag van het ministerie van volksgezondheid en ziekenhuizen had wiskundige fouten, scheve vergelijkingen aangeboden en ongegronde prestatiebeoordelingen gepresenteerd. DHH Secretaris Kathy Kliebert vertelde de wetgevende deelvenster dat ze het niet eens met de bevindingen van de beoordelaar. Ze zegt het verslag was grondig en biedt nuttige informatie aan wetgevers. De administratie Jindal het verslag ingediend in januari, analyseren van de prestaties van de particuliere beheerd-zorg netwerken behandeling Medicaid services via de Bayou Health program. Jaarlijks een verslag is krachtens een 2013 staatswet ontworpen om te houden van de verzekeringen gebaseerde model dat betrekking heeft op 900.000 Louisiana’s Medicaid geadresseerden, vooral zwangere vrouwen en kinderen vereist. Copyright 2014 de Associated Press.

Gezondheid leider verdedigt bekritiseerde Medicaid verslag – KALB-TV News Channel 5 & CBS 2

Slechts drie lidstaten, New Jersey, North Dakota en Utah, hebben wetgeving die verbiedt het gebruik van e-sigaretten overal dat roken al is verboden uitgevaardigd. Een handvol andere Staten, waaronder Oregon, Maryland en Arkansas, beperkte hebben wetten die verbieden het gebruik van e-sigaretten in plaatsen zoals scholen en overheidsgebouwen. Grote steden zoals Boston, Chicago, Los Angeles, New York, hebben San Francisco en Philadelphia ook gelegd verschillende beperkingen op het gebruik van e-sigaretten in de afgelopen paar jaar. In Washington, zei alleen koning en Pierce County en de stad van Pasco hebben aangenomen e-sigaret beleid, Adkinson. Grant County is niet opgenomen in de lijst met de onlangs aangenomen verordening, zei ze.

Gedrags gezondheid specialisten, Inc., een innovatief not-for-profit Gemeenschap geestelijke gezondheid – The Grand Island Independent: TopJobs

De leden sha geplaatst: 14 September A semi vrachtwagen die ronde balen werd vervoeren vernietigd op een s-curve net ten zuiden van het dorp van Worms. Bijgewerkt: 8:01 pm Gedrags gezondheid specialisten, Inc., een innovatief not-for-profit Gemeenschap geestelijke gezondheid Gepost: 20 uur geleden Gedrags gezondheid specialisten, Inc, een innovatief not-for-profit Gemeenschap Mental Health Center, heeft de volgende posities open: residentiële Substance Abuse therapeut In Columbus, NE asielzoekers of Serenity Place, een korte termijn residentiële verwerker in Columbus, NE, heeft een onmiddellijke openstelling voor een Substance Abuse therapeut/menselijke Service Tech toezichthouder. Gekwalificeerde kandidaten zou hebben een LMHP of LADC; echter, voorlopig licentie professionals zal worden beschouwd. Toezichthoudende ervaring de voorkeur. Therapeut zal voltooien evaluaties en individu, familie, en groepstherapie, evenals planning en opleiding voor alle nieuwe dienstpersoneel tech. Salaris is overeen te komen op basis van ervaring; grote voordelen die beschikbaar zijn.

Gezondheidszorg REIT, Inc. is voltooid $1,1 miljard gewone aandelen aanbieden – Yahoo Finance

Te dien einde, Blue Cross is het opstellen van een voorgestelde contract dat zij voor de CHI gezondheid met de komende week of zo indienen zal, maar dat voorstel zullen minder genereus dan wat de verzekeraar tijdens de zomer besprekingen aangeboden. Robertson zei hij denkt dat de belangrijkste onenigheid geweest over de betaling model. CHI gezondheid wil blijven afgestapt van een traditioneel systeem, die belooft betaling voor bepaalde diensten die Madu Penyubur Kandungan richt zich meer op de algehele welzijn van patiënten en de totale kosten van de behandeling. De komende paar maanden kan een sleutelrol spelen in de onderhandelingen omdat Nebraska bedrijven en particulieren zal worden bepalen of u aan te melden met Blue Cross voor 2015 of kies een concurrent waarvan verzekering netwerk CHI gezondheid artsen omvat.

Nebraska ziektekostenverzekering kosten geschil onopgeloste – Yahoo News

Meer informatie… Gezondheidszorg REIT, Inc. Completes 1.1 miljard dollar gewone aandelen aanbieden van grootste Overnight gewone aandelen aanbieden in 2014 gezondheidszorg REIT, Inc. 2 uur geleden van 0 deelt gedaan TOLEDO, Ohio–(BUSINESS WIRE)–gezondheidszorg REIT, Inc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s